Træ til salg

​​Træ til salg til savværker

​Køb store træstammer hos os

Har du brug for at købe træ, og leder du i den forbindelse efter et lokalt firma i dit nærområde, som har træ til salg? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos JK-Kristiansen.dk tilbyder vi blandt andet salg af træ, som vi hovedsageligt sælger til savværker.

Vi er en lille og lokal virksomhed, der henvender sig til savværker i Vejen, Kolding, Esbjerg og omegn, og du vil derfor også opleve, at du får personlig rådgivning og vejledning, når du tager kontakt til os. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling, vi vægter højt at have en effektiv arbejdsproces.

Hvor kommer vores træ til salg fra?

Ud over salg af træ tilbyder vi blandt andet også skovning. Vi sælger dermed de træstammer, som vi fælder fra skovene, og som skovejerne har brug for at komme af med. Vi har særlig stor erfaring inden for salg af råtræ, herunder både løvtræ og nåletræ.

Kontakt os og få beregnet en pris på den ønskede mængde træ

Uanset om du er på udkig efter en enkelt træstamme til salg, eller om du har brug for en større mængde træ til dit savværk, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores træ til salg, og vi udarbejder gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig. For at vi kan give dig det bedst mulige tilbud har vi brug for at vide, hvor stor en mængde træ du har brug for, hvor det skal leveres henne, og hvilken slags træ du ønsker.

Har du nogle spørgsmål omkring vores træ til salg, eller har du brug for yderligere information, så er du også altid velkommen til at kontakte os.​

Vi er medlem af

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 42 60 73 03
jk@jk-kristiansen.dk