Træfældning

​Træfældning udføres sikkert og forsvarligt

Har du et træ eller flere træer på din grund, som du gerne vil have fældet? Så står vi hos JK-Kristiansen.dk klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder træfældning for både privatpersoner, virksomheder, kommuner og boligforeninger i Vejen, Kolding, Esbjerg og flere andre omkringliggende områder.

Vi har 10 års erfaring inden for blandt andet fældning af træ, og vi sørger altid for at udføre vores arbejde på sikker og forsvarlig vis. Du kan altid være sikker på at få udført din opgave i højeste kvalitet.​

Hvad koster træfældning?

Vores priser på fældning af træer varierer, da de blandt andet afhænger af, hvor mange træer du skal have fældet, hvor høje de er, og hvordan de er at komme til.

Dette har nemlig alt sammen stor betydning for, hvilken fældningsmetode, vi skal benytte os af. Ønsker du en konkret pris, er vi derfor nødt til at kende lidt nærmere til din opgave.

Fældning af træer med fokus på omgivelserne

Træfældning af store træer bør udføres af specialister, da der kan stå andre træer, bygninger eller biler tæt på træet. Disse kan blive beskadiget i forbindelse med fældningen.

For at undgå skader på omgivelserne starter vi altid vores arbejde med en træfældning-teknik, hvor vi saver de tunge grene af, inden vi går i gang med den egentlige træfældning.

En træfældning er dog ikke bare en træfældning. Der kan være stor forskel på, hvordan træet skal fældes alt afhængigt af, hvilke adgangsforhold der er, og hvor højt træet er.

Vi udfører følgende former for træfældning:

  • Beskæring
  • Topkapning (hvor træet fældes fra toppen)
  • Fældning af farlige træer (det kan være træer, der hænger ind over elledninger eller bygninger)

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sidder du med spørgsmål som ”Hvornår må man fælde træer?” – eller har du et bestemt træ, der skal fældes, hvor du ønsker vores ekspertise?

Vi giver gerne en god pris på opgaven inden vi går i gang. Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver et tilbud og rådgiver dig.

Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 42 60 73 03 for en uforpligtende dialog, men du kan også skrive til vores e-mail jk@jk-kristiansen.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre.

Vi hjælper også gerne med skovning.

Har du et akut behov for professionel træfældning, kan vi kontaktes døgnet rundt.

Vi er medlem af

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 42 60 73 03
jk@jk-kristiansen.dk